Graag nemen wij u mee in de wereld van de asperges. Proef de sfeer op het platteland en steek uw eigen asperges! Sorteer, schil en bereid de asperges, geniet daarna u van een welverdiend diner…

Wij bieden in de maanden April, Mei en Juni voor groepen van 10 tot 40 personen diverse mogelijkheden voor:

– Bedrijfsuitjes en teambuilding
– Groepen, clubs of verenigingen
– Familiedagen
– Losse diners op inschrijving (data’s volgen)
– Kook workshops

Tijdens deze belevenis neemt Hermen Hoorn u mee naar de asperge velden. Hier word alles verteld over deze unieke groente die het voorjaar extra sfeer geeft. Ook krijgt u de mogelijkheid zelf asperges te steken te sorteren en deze samen te bereiden onder leiding van de kok. Het diner word in landelijke sfeer in onze boerderij opgediend, of in informele sfeer rondom de keuken.

In overleg kunnen we een leuke middag en/of avond samenstellen wat bij uw groep past. Hieronder vind u enkele voorbeelden van wat de mogelijkheden zijn.

Rondleiding asperges(steken) met koffie/thee met koek/cake. Groepen vanaf 10 tot 40 personen.

€ 7,50

Aspergediner boerenstijl ( Aspergesoep, asperges met saus en ham of zalm, aardbeien met slagroom ) groepen van 20 tot 40 personen. Exclusief drankjes.

€ 29,50

Asperge arrangement, begint met koffie/thee met koek/cake. Vervolgens een rondleiding asperges(steken) met aansluitend het Aspergediner boerenstijl ( Aspergesoep, asperges met saus en ham of zalm, aardbeien met slagroom ) groepen van 25 tot 40 personen. Exclusief drankjes.

€ 35,00