Eind maart organiseren we weer de mini banenmarkt.  We vertellen je dan over de mogelijkheden voor aankomende maanden. We zoeken nog mensen voor:

  • Oogsten van asperges
  • Verwerken van asperges
  • Verkopen van asperges
  • Bezorgen van asperges

Hieronder vind je alvast wat info over de vacatures. Heb je meer vragen,  bel met Jose op 06-50473481 of Hermen op 06-22004397.

 

Openstaande vacatures:

Wij zijn voor onze Aspergeboerderij & Boerderijwinkel op zoek naar een aantal medewerkers voor de maanden April, Mei en Juni. We zoeken personeel voor 3 verschillende functies: oogsten, verwerken en verkopen.

Wil je je graag aanmelden of wil je meer informatie? Je kunt een mail sturen naar personeel@boer-hoorn.nl of bellen met Jose op 06-50473481. Bij aanmelding graag de volgende informatie meesturen:

– Naam, Leeftijd en Adres
– Beschikbaarheid
– Om welke functie het gaat

Je krijgt dan bericht welke gegevens we nog meer van je nodig zijn en verdere informatie.

 

Oogstmedewerker asperges:

Je gaat met een team iedere dag de verse asperges oogsten (steken). Uiteraard krijg je in het begin voldoende begeleiding zodat je snel zelf aan de slag kunt en je direct invloed hebt op jouw verdiensten. Je krijgt namelijk per kilo betaald, met een ondergrens van het minimumloon. Dus voor de harde werkers een uitgelezen kans op een mooie beloning!

Het betreft een baan waarbij je in april kunt beginnen, het aspergeseizoen (jouw contract) loopt tot en met juni. Daarna is er eventueel nog werk in onze aardbeien teelt. Je werkt op basis van een 0-uren contract. Je begint normaal gesproken om 7 uur en werkt door tot ongeveer 13 uur. Mocht het werk eerder of later klaar zijn dan ben je eerder vrij of werk je iets langer door. Het is natuurlijk erg lekker om in het voorjaar te genieten van de vroege uurtjes in het veld en daarna de hele middag voor jezelf te hebben! Parttime werken is ook geen probleem. Als je in een goede fysieke conditie verkeert en je zin hebt om je handen uit de mouwen te steken, dan kun je prima geld verdienen. Een fijne werksfeer is bij Boer Hoorn gegarandeerd, plezier in je werk is voor ons heel belangrijk.

Minimum leeftijd: 14 jaar

Medewerker Boerderijwinkel:

Je gaat met een team van enthousiaste collega’s de geoogste asperges verkopen in onze boerderijwinkel. Naast de asperges verkopen we hier tal van leuke en mooie lokale producten.

Het betreft een baan waarbij je in april kunt beginnen, het seizoen (jouw contract) loopt tot en met juni voor het aspergeseizoen en tot en met september voor de aardbeien. Je begint om 9.00 uur en werkt door tot 18:00 uur. Houd je wel van een praatje met leuke collega’s en enthousiaste klanten? Dan is dit een leuke baan voor jou! Parttime werken is geen probleem. Verkeer jij in een goede fysieke conditie (het gaat voornamelijk om staand werk) en heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken, dan is dit een leuke kans om lekker bezig te zijn in het voorjaar! Een fijne werksfeer is bij Boer Hoorn gegarandeerd, plezier in je werk is voor ons heel belangrijk.

Minimum leeftijd: 16 jaar

Medewerker verwerking:

Je gaat met een team van enthousiaste collega’s de geoogste asperges verwerken. Dit begint met het machinaal wassen en sorteren van de asperge. Vervolgens word een deel van de asperges met een schilmachine panklaar gemaakt en verpakt. Een deel van de asperges word in de winkel verkocht een deel word bezorgt.

Het betreft een baan waarbij je in april kunt beginnen, het seizoen (jouw contract) loopt tot en met  juni. Je begint om 9.00 uur en werkt door tot ongeveer 17:00 uur. Houd je wel van verwerken en samen iedere dag weer een mooi product af te leveren? Dan is dit een leuke baan voor jou! Parttime werken is geen probleem. Als je in een goede fysieke conditie verkeert en je zin hebt om je handen uit de mouwen te steken, een leuke kans om lekker bezig te zijn in het voorjaar. Een fijne werksfeer is bij Boer Hoorn gegarandeerd, plezier in je werk is voor ons heel belangrijk.

Minimum leeftijd: 14