Op donderdag 30 maart organiseren we een mini banenmarkt. Denk je na over werken bij Boer Hoorn? Je bent vanaf 19:30 van harte welkom. We vertellen je dan over de mogelijkheden voor aankomende maanden. We zoeken nog mensen voor:

  • Oogsten van asperges
  • Verwerken van asperges
  • Verwerken van asperges in de avondploeg
  • Verkopen van asperges
  • Bezorgen van asperges

Hieronder vind je alvast wat info over de vacatures. Heb je meer vragen, kom langs de 30e of bel met Hermen op 06-22004397.

 

Openstaande vacatures

Wij zijn voor onze Aspergeboerderij & Boerderijwinkel op zoek naar een aantal medewerkers voor de maanden April, Mei en Juni. We zoeken personeel voor 3 verschillende functies: oogsten, verwerken en verkopen.

Wil je je graag aanmelden of wil je meer informatie? Je kunt een mail sturen naar personeel@boer-hoorn.nl of bellen met 06-22004397. Bij aanmelding graag de volgende informatie meesturen:

– Naam, Leeftijd en Adres
– Beschikbaarheid
– Om welke functie het gaat

Je krijgt dan bericht welke gegevens we nog meer van je nodig zijn en verdere informatie.

 

Oogstmedewerker asperges:

Je gaat met een team iedere dag de verse asperges oogsten (steken). Uiteraard krijg je in het begin voldoende begeleiding zodat je snel zelf aan de slag kunt en je direct invloed hebt op jouw verdiensten. Je krijgt namelijk per kilo betaald, met een ondergrens van het minimumloon. Het betreft een baan waarbij je in april kunt beginnen, het aspergeseizoen (jouw contract) loopt (ongeveer) tot en met juni. Daarna is er eventueel nog werk in onze aardbeien teelt. Je werkt op basis van een 0-uren contract. Je begint ongeveer om 7 uur en werkt door tot ongeveer 13 uur. Mocht het werk eerder of later klaar zijn dan ben je eerder vrij of werk je iets langer door. Het is natuurlijk erg lekker om in het voorjaar te genieten van de vroege uurtjes in het veld en daarna de hele middag voor jezelf te hebben! Parttime werken is ook geen probleem. Als je in een goede fysieke conditie verkeert en je zin hebt om je handen uit de mouwen te steken, dan kun je prima geld verdienen.

Minimum leeftijd: 14 jaar

Verwerking / verkoop asperges:

Je gaat met een team van enthousiaste collega’s de geoogste asperges verwerken en verkopen. Dit begint met het (deels) machinaal wassen en sorteren van de asperges. Vervolgens wordt een deel van de asperges met behulp van een schilmachine panklaar gemaakt en verpakt. Een deel van de asperges wordt in de winkel verkocht en een deel wordt bezorgd bij horecaklanten. Het betreft een baan waarbij je in april kunt beginnen, het aspergeseizoen (jouw contract) loopt tot en met juni, met mogelijk uitloop tot na de zomer ivm de aardbeien die we ook telen en verkopen. Je werkt op basis van een 0-urencontract. Je begint om 9.00 uur en werkt door tot ongeveer 15:00 uur voor het verwerken. In drukke periodes werken we ook met een avondploeg en zal er van plm 18:00-20:00 ook nog worden gewerkt. De boerderijwinkel is tot 18:00 open, dus het verkopen van de asperges gaat tot 18:00 door. Houd je wel van verwerken/verkoopklaar maken maar is verkopen niets voor je? Of andersom? Er is een heleboel bespreekbaar. Parttime werken is ook geen probleem.
Verkeer jij in een goede fysieke conditie (het gaat voornamelijk om staand werk) en heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken, dan is dit een leuke kans om lekker bezig te zijn in het voorjaar!

Minimum leeftijd: 14 jaar

Winkel medewerker:

Naast de asperges, hebben we ook een grote Boerderijwinkel waar we een breed assortiment aan streek- en versproducten en delicatessen verkopen. De asperges worden ook in de Boerderijwinkel afgerekend. Voor de winkel zoeken we mensen die representatief zijn en het leuk vinden om producten te verkopen en uitleg te geven over de producten. Het is fijn als je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en bereid bent om het kassasysteem goed onder de knie te krijgen. Bovendien ben je niet vies van lekker doorwerken en aanpakken, want als er extra handen nodig zijn bij het verwerken van de asperges, dan spring je daar natuurlijk bij. En uiteraard hou jij ook de winkel netjes als er geen klanten zijn. Zomers hebben we een terras en dan hoort het bedienen van de klanten daar ook tot jouw eventuele verantwoordelijkheden.

Het betreft een baan waarbij je begin april kunt beginnen, het aspergeseizoen (jouw contract) loopt sowieso tot en met juni, met mogelijk uitloop tot na de zomervakantie aangezien de winkel ook zonder asperges gewoon open blijft met onze aardbeien en andere producten. Je werkt op basis van een 0-urencontract.
De winkel is van maandag t/m zaterdag open van 9:00-18:00. Je begint dus om 9:00 en afhankelijk van de drukte en jouw mogelijkheden werk je tot 18:00 of eerder. In overleg is van alles mogelijk, ook parttime werken is zeker een optie. Verkeer jij in een goede fysieke conditie (het gaat voornamelijk om staand en lopend werk) en heb jij zin om ons gezellige team te versterken, dan is dit een leuke kans!

Minimum leeftijd: 16